Tällä kertaa viisi voittajaluokan koirakkoa, joista olimme ensimmäisenä. Liikkeet oli sekoitettu mikä on ihan ok mutta kun ne oli vielä pätkitty kahteen osaan ja se tuntuisi olevan Jajan kannalta huonompi asia. Eli mieluummin kaikki pötköön jatkossa. Hallissa ei olla treenailtu tokoa, agilityä joskus kylläkin - en kyllä minä vaan tytär, joten mielenkiinnolla odotinkin mitä tuleman pitää..

Oltiin paikalla ajoissa. Hallissa ei ollut oikeastaan muuta tilaa kuin tuo kisakehä. Istuskeltiin siinä kuitenkin rajatuolilla, jotta Jaja saisi jotain tuntumaan halliin. Siellä käskytkin kaikuivat ihan omaan tahtiinsa. Enkä päässyt testaamaan miten puukapula - saati metallikapula kumipinnoitteisella sementtilattialla sinkoilee.

Pori 10.10.10 / Juha Kurtti / 180 p.  ei tulosta / sijoitus 3./5

Maassaolo: 8 (Jaja ennakoi maahanmenon. Ehti sen tehdä vaikka pariin kertaan jo pyysin sieltä istumaan - arrgg.. Käveltiin hallista ulos ja kun meitä oli viiden sijaan siellä kolme niin kummasteltiin mihin muut jäivät. Siellä oli joku koira lähtenyt haistelemaan toista ja siksi hieman kesti ja tuo yksi sitten poistettiin tästä liikkeestä.)

Seuraaminen taluttimetta: 9 (Yritin kulkea normaalikävelyä rauhallisemmin, en tiedä oliko sillä vaikutusta vai arvosteliko tuomari lepsummin. Ei me muistaakseni ennen olla noin hyvää tästä saatu. Juoksut, hiipiminen ja paikallaansiirtymiset kyllä sujuivat ihan hyvin.)

Istuminen seuraamisen yhteydessä: 10

Luoksetulo: 0 (hallin viimeiseen takanurkkaan oli laitettu luoksetulon lähtömerkki. Selvästi tuo nurkka ei ollut kovinkaan kiva paikka Jajalle. Ruutu oli lähes samaisessa nurkassa ja sieltäkin Jajalla oli kova kiire pois. Jäi maahan ja pysyi koko kävelyni hallin vastakkaiseen kulmaan. Liikkeenohjaaja sanoi "käsky" ja siitähän Jaja lähti täysillä tulemaan eikä pysähtynyt käsimerkillä seisomaankaan - vasta maahan-käskyllä totteli. Mutta ennakointi liikkeelle lähdössä nollasi liikkeen.)

Ruutu: 0 (Jaja lähti hienosti ja osui oikeaan kohtaan mutta ei kuunnellut käskytystä (tai sitten se kaikui outona pitkin seiniä) ja juoksi täysillä sieltä takaisin sivulleni ??)

Hyppynouto: 10

Metallinouto : 9 (Vähän kimposi sivuun eikä eteenpäin kuten luulin. Yksi piste meni vähän vinosta palautusasennos.)

Tunnari: 8,5 (Toi oikean - en muista mitä häslinkiä oli, ehkä vähän haparointia palautuksessa.)

Kauko-ohjaus : 0 (Tässähän olen vaihtanut nyt lyhyen ajan kuluessa istumaan nousun käsimerkkiä ja jopa kättä, joten tiesinkin liikeen tosi epävarmaksi.. Teki kuitenkin ensimmäisen nousun mutta sitten jätti kerran tekemättä istumisen ja seisomisen liikkeiden välissä.)

Kokonaisvaikutus: 10

Taisin tehdä väärin kun edellisenä päivänä käytiin liikkeet kisamaisesti läpi tyttären ne kuvatessa..(silloin unohtui täysin kaukokäskytkin). Olisi pitänyt tehdä liikkeitä osissa niitä vahvistaen/palkaten tai jättää jopa tekemättä kokonaan. Pölö minä ! Tästä me ei kuitenkaan lannistuta vaan seuraava kisa jo mietinnässä:) Jajalle tarkoitus tehdä pennut seuraavasta jouksusta joka alkanee joulu-tammikuussa. Sitten on ainakin pakko pitää taukoa..