Jajan ja Ekkun kanssa. Ekun laitoin kiinni puuhun ja Jaja odotteli siinä vieressä kun asettelin ruututolpat paikoilleen.

Aloitin sitten Ekkun kanssa pienellä seuraamis-leikkimisellä. Ekkun huomio/kontakti on ihan toisaikaista, joten leikin ja siinä samalla otettiin muutamia reippaita kävelyaskelia samalla "seuraa" sanoen.. Sitten taas leikkiä ja muutama askel. Sitten Ekku taas kiinni ja Jaja pääsi tekemään.

Otettiin aluksi ruutuun juoksua. Tämä on oikeesti ongelma siinä mielessä että mun ääni ei kanna oikealta matkalta. Jajan huomio on myös makupalan etsimisessä joten huudot menee joka tapauksessa kuuroille korville.. Siis "paikka" käsky. Maahan menee jo vähän paremmin perille mutta siinä vaiheessa voi olla jo väärässä paikassa koska paikka-käskyä ei kuule/huomaa... Noh - otettiin muutamia kertoja ilman makupalaakin ja kävin sitten erikseen palkkaamassa maassaolosta ruudussa. Matka ei kyllä ollut ihan oikean mittainen mutta tällä nyt mennään....

Liikkeestä istuminen sujui jälleen hyvin.

Metallinoutokin sujui hyvin. (Pitääkin muistaa välillä taas itse hakea kapula, jottei Jaja ennakoisi hakua vaan odottaisi käskyä)

Kaukokäskyissä laitoin makupalan Jajan taakse. Otettiin vain istumaan ja seisomaan nousu, jonka jälkeen palkkaus koska ei edistänyt yhtään ja teki yhdestä käskystä.

Luoksetulon seisomaan pysäytystä pari kertaa - jälleen lelu ei oikein lentänyt tarpeeksi kauas. Tässä kohdin myös Ekku hermostui ja alkoi haukkumaan.. Annoin haukkua ja rauhoittuikin jonkun ajan päästä...

Seuraamisessa kaikki käännökset, hölkkkä ja siirtymiset taakse ja molemmille sivuille. Edistää vähän mutta olkoon - mieluummin niin kuin tulisi laahautuen jäljessä.

Maassaoloa minuutin verran. Ekkukin ihmetteli touhua hiljaksiin kun olin piilossa ja Jaja makoili keskellä kenttää yksikseen.

Lopussa vielä leikin hetken Ekkun kanssa ja otettiin maahan menoa sekä hetken siinä pysymistä. Eli että vasta "vapaa"-käskyllä nousisi.

Tunnari jäi nyt pois kokonaan sekä hyppynouto.... Niitä sitten taas toisella kertaa..