Tunnaripussukka autotallista mukaan ja lähikentälle testailemaan.. Tämä on sitten todellakin se mun inhokkiliike ja miten vastenmieliseltä tuntui edes lähteä sitä kokeilemaankaan... Olenkin koittanut miettiä että MIKSI se on niin kamalaa?? Mikään muu liike tähän mennessä ei ole saanut moisia tuntemuksia kuin tämä...höh..

- se on ainoa liike jossa koen etten voi sitä kunnolla yksin harjoitella - saanko enemmän aikaiseksi haittaa kuin edistystä...(en saisi koskea niihin hajuttomiin lainkaan)

- ainoa jossa Jajan tulee työskennellä eniten itsenäisesti, enkä voi sitä työskennellässä auttaa

- ollaan harjoiteltu monilla eri tavoin eikä mikään tunnu auttavan (metsän kepit/kävyt, yhdellä tunnarilla näkyvillä ja piilotettuna, oma erikseen ja muut sivussa, makupaloilla omaa ympyröiden ja ilman, läheltä ja kauempaa, ympyrässä ja rivissä)

- ARRGGHH........

Tunnaria: Asettelin hajuttomat riviin suht lähelle toisiaan ja "oman" erikseen makupaloilla ympyröitynä. Lähetin jajan käskyllä "oma" suht läheltä eli matkaa ei ollut kuin ehkä pari-kolme metriä. Hienosti lähti, huomasi makupalat jotka söi, kierteli muitakin - etsi makupaloja noin viiden metrin säteeltä, pyöri ympyrää, palasi kapuloille, nosti "oman" ja laski muiden joukkoon. Seisoskeli niiden takana mua tuijotellen... Aikaa tähänkin meni vaikka kuinka kauan, sitkeästi koitin vaan olla itse hiljaa ja paikoillaan... Lopulta palasin ottamaan "oman" ja koitettiin uudestaan niin että laitoin "oman" toiselle puolelle hajuttomia... Samanmoista haahuilua  - aarrgg....

Otin sitten pelkän oman viemisellä ihan eri suuntaan. Mutta tokihan jaja sitten juoksi suoraa kapulalle ja sen palautti. Tässä ei olekkaan haistelulla mitään tekoa.. Sitten asettelin kaikki hajuttomat eri paikkaan kasaan ja "oman" niiden viereen taas makupaloilla ympyröiden.. Juoksi suoraan omalle syömään makupalat, sitten haisteli taas muualtakin etsien lisää makupaloja, haahuili, haisteli, seisoskeli, haisteli, katsoi mua, haisteli, kulki ja lopulta otti oman jonka toi - WAU. Hannakin tuli katsomaan ja kommentoi, että miten kauan sitä kapulaa saa etsiä. Siihen ei aikaa olekkaan. Tärkeintä on ettei koske vääriin eikä ainakaan nosta - koska sitten liike menee nollaksi vaikka lopulta toisikin oikean.

Isot kehut ja otettiin vielä yhden kerran, jolloin vein "oman" toiselle puolelle pinoa makupaloilla ympyröitynä. Kesti jälleen vaikka kuinka kauan - mutta toi kuitenkin lopulta oikean.. Huh - tähän lopetetiin., Kyllä on sitkeää. Mutta onhan siitä taas aikaa kun viimeksi harjoiteltiin. Ja saatiinhan tästä kuitenkin viime kisassa jotain pisteitä, että toivoa on.

Tästä ei kuitenkaan jäänyt vieläkään mitenkään hyvää fiilistä ja otettiin sitten yksi liikkeestä istuminen kokonaisuudessaan ja nappiinsa meni !

Myös kaukokäskyjä kaukaa liike kerrallaan. Eli istumaan nousu - hyvä ! Istumisesta maahan meno - hyvä ! Maasta seisomaan nousu - ei noussut ensi käskyllä ja kun nousi niin edisti. Siirryin lähemmäs ja laitoin makupalakepun Jajan taakse. Silti edistämistä, jolloin jatketiin eri liikkeitä kunnes seisomaan nousussa ei edistämistä. Sitten palkkaus takaa.. Sitä peruuttamista en muistanut taaskaan harjoitella - pöh minä..

Kerran maassaoloa piilosta ja tällä kertaa minuutti. Jatketaan puolella minuutilla aikaa lisäämällä. Hyvin meni !

Muuta ei nyt otettu ja innokkaana Jaja pysyi...eikä tähänkään aikaa mennyt kuin ehkä tuo 10 min. ja suurin osa tästä meni tunnarin haahuilussa..