Että semmoisen tempun menikin tekemään. Tappoi oravan pihallamme.. On se aika peto meidän hurjimus - tosiaan. Että semmoisen tappajan kanssa tässä tokoillaan - huh..

Melkein viikko väliä minkäämoiseen tokoiluun. Eilen kävin lähikentällä ja muutaman toiston tuohon luoksetulon pysäytykseen ottamassa. Se on vaan jotensakkin tosi tylsää...pallo ei palkkaa Jajaa mitenkään ja olen sitten erikseen käynyt viemässä makupalaa palkaksi.  Mutta sillä tyylillä olen nyt koittanut  jatkaa..  Otin pientä seuraamista lelupalkalla. Yhden noudon joka meni nappiinsa ja lopuksi yhden kaukokäskyjen istumaan nousun. Tähän meni aikaa varmaan maksimissaan 10 minuuttia. Pihalla vielä pari hyppyä, josta makupala istumisesta..

Tänään omalla pihalla pari luoksetulon pysäytystä. Testasin myös kannellisella namukipolla pysäytys paikassa. Pysähtyihän se ja suurten kehujen kera kävin avaamassa makupalakipon kannen, jotta sai sieltä herkkua palkaksi. Otin pari kertaa samalla tyylillä. En tiedä edelleenkään onko mitään edistymistä edes havaittavissa.. Jatketaan kuitenkin...