Tiistai  jälkeen ei olla mitään tokoon liittyvääkään ehditty ottamaan. On ollut muuta mukavaa puuhaa (ja töitä).

Tänään kuitenkin käytiin kerran kaikki liikkeet läpi, jotta sain niistä myös palkattua. Esim. liikkeestä paikka ja maahan sekä seuraamista en ole lainkaan palkannut muilla kerroilla. Nyt halusin että Jajalle jää mieleen oikeat liikkeet... Katsotaan sitten mitkä seuraavaksi nollautuvat kisassa - vaikka ne muutoin osaisikin:) Luoksetulon pysäytys on meillä edelleen kesken mutta jos edes se viisi pistettä saataisiin (tai siten ei)...

Tällä kertaa käytiin Ihalan koulun kentällä. Siellä ei olla pentujen jälkeen käytykkään. Kisassa on sepeli pohja ja niin on kentälläkin tai ainakin hiekka.. Hanna tuli Pörrin kanssa katsomaan kuin myös isäntä. On myös hyvä treenata tuttujen ympärillä ollessa, jottei kisassa ottaisi myöskään niistä häiriötä ja esim. lähtisi kehästä sen takia..

Aluksi maassaoloa piilossa ollen kolmisen minuuttia. Jätin Jajan keskelle kenttää ja kävelin itse seinämän taakse piiloon. Sieltä lautojen välistä näki myös Jajan. Hyvin pysyi vaikka Vellukin siinä vähän liikuskeli. Ei kovin lähelle kuitenkaan mennyt. Palkkaus sivulle palatessani Jajan ollessa vielä maassa.

Seuraamisessa juoksuosuudessa selvästi jätätti. Pitänee alkaa palkkaamaan juostessa, jotta pysyisi paremmin mukana. Käännöksissä ja pysähdyksissä oli paremmin mukana.

Liikkeestä maahan sujui. Pysyi hyvin ohi kävelyssäkin ja palkkaus jälleen maahan.

Luoksetulon pysäytystä oikealla matkalla pari kertaa palloa heittämällä. Tällä tyylillä en tosin huomaa mitään edistystä.  Meni myös toisella harjoituskerralla maahan mun otettua muutaman askeleen. Jajalle tuo odottaminen sujuu kuin luonnostaan maahan mennen.. Komennus istumaan ja pysyikin sitten siinä..Pitänee varmaan vielä huomenna ottaa pihalla pelkästään tätä. Ei kyllä osata edelleenkään....

Liikkeestä paikka sujui ja pysyi ohi kävellessä. Palkkaus seisomisesta.

Nouto sujui ja palkkaus.

Kaukokäskyt, joka istuminen palkkaamalla. Sujuivat kaikki!

Sitten jatkettiin lenkkiä ja kotipihalla yhden avo-hypyn. Sujui ja palkka!

Ei siinä sitten muuta kuin odotellaan kisaa...ja mietitään sitten taas jälkikäteen mikä meni vikaan ja miksi tällä kertaa:)