Keli jälleen aurinkoisen lämmin. Oltiin paikalla tuttuun tapaan ajoissa. Kyselin Leenalta kun Jaja ei pysähdy kunnolla luoksetulossa vaan venyy ja venyy... eikä tunnu takapalkkausta oikein tajuavan. Että ollaanko vaan harjoiteltu liian vähän vai miten tulisi jatkaa? Oli sitä mieltä, että kannattaa vaihtaa jälleen heittämään palloa. Mutta kun pallo ei Jajaa palkkaa niin vaikka lihapullaa. Ainakin 10 heittoa ja sitten pysäytys. Tähän tyyliin sitten pitänee jatkaa jälleen...

Tällä kertaa vuorossa erilaiset maahanmenot. Näitähän on monessa tokoliikkeessä kuten maassaolo, ruutu, kaukokäskyt, luoksetulo, liikkeestä maahan (olikohan vielä jotain muutakin).. Ihan kohtalaisesti sujuivat.

Mutta sitten se vaikea osuus - peruuttaminen. Olen seuraamisesta harjoitellut muutaman askeleen peruuttamisia. Sujuvat jotenkuten. Mutta en ole koskaan harjoitellut niin, että Jaja on edessäni ja sen pitäisi peruuttaa minusta pois päin.. Tämä olikin TOSI vaikeaa.. Jaja istahti tai meni sivuun. Ajatuksena tässä on, että jos ruutu-liikkeessä jääkin ruudun eteen niin tuolla käskyllä sen saisi pakittamaan oikeaan kohtaan. Olin tästä kyllä ihan pihalla, joten eipä ihme että niin oli Jajakin. Välillä kieri tai jäi selälleen jalat pystyssä maahan makaamaan:) Paljon harjoitusta tähän tarvitaankin.

Maassaolo sujui jälleen hyvin vaikka tällä kertaa Leena oli siinä koirien edestä myös kävellyt. Oli vaan katsonut ja pysynyt paikoillaan.

Ja nyt sitten Jajalle alkoivat JUOKSUT !!!! Luulin ja toivoin niiden alkavan vasta lähempänän syyskuuta... Mitenköhän meidän Lentsun tokotreenien nyt käy?