1243953079_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Treenistä on jo muutama päivä, joten päivittelen mitä muistan...

Luvassa oli KUUMA päivä, joten jo aamupäivällä Jaipin kanssa lähikentän hiekkaosuudelle ruututolppien ja tunnarikapuloiden kera. Vellu lähti mukaan avustamaan..

Aloiteltiin ruututoloppien ja siihen ympärille liina rajaksi... Ja kun olimme saaneet ruudun liinoineen valmiiksi köpötteli luoksemme vieras irtokoira-russeli... Ja ei kun liina ruudusta pois ja russelin pantaan kiinni. Vellu lähti koiran tulosuuntaan kävelemään ja sieltähän omistajakin jo tuli vastaan. Sitten päästiin aloittelemaan...Onneksi hiekkaosuudella oli myös varjoinen reuna, jossa teimmekin osan liikkeistä. 

En kyllä nyt muista missä järjestyksessä mutta jotenkin tähän suuntaan se taisi mennä:

Luoksetuloa: Ei oikealla matkalla. Kutsu, käsky käsimerkillä "stop", venynyt pysähdys josta en palkannut vaan pyysin tulemaan loppuun asti sivulleni. Uusi yritys vähän erilaisella pysäytys-käsimerkillä (kuin alakautta heittäen). Pysäytys vähän parempi. Kolmas läpijuoksuna - tosin vauhti oli hitaanlainen pysäytys käskyä selvästi odotti.. Sitten lähempää maahanmeno käsimerkillä ja hyvin menikin! Sitten taas läpijuoksuna tai siis oli tarkoitus olla läpijuoksu mutta Jaja teki maahanmenon uudestaan ilman käskyä.. Lopuksi läpijuoksuna lelun heitto taakseni. Tökkii tämä kyllä edelleen.....

Ruutua: Läheltä ilman namukeppua.. Ja palkkaus sitten ruudussa namua heittämällä. Muutamia kertoja - kohtalaista. Tehtiin muita liikkeitä ja ihan lopuksi kaukaa lähetys ruutuun niin että Vellu oli laittanut ruutuun namukepun.. Harmiksi liinan muovipurkki oli jäänyt ruudun vierelle ja sinnehän jaja ensin suuntasi.. Pyysin takaisin ja otettiin uusiksi kunhan Vellu oli ottanut tuon ylinmääräisen purkin pois häiritsemästä. Sitten menikin vauhdilla suoraan ruutuun.

Tunnari: Tämän takia Vellua pyysinkin avuksi.. Tunnarit säilytetään pakkasessa ja mukana myös muovipussi jolla Vellu niitä sieltä maahan otti. Harmikseni huomasin, että joku kapula ainakin osui Vellua rintakehään ennen kuin päätyivät maahan.. Ja kun niihin EI saisi koskea yhtään.. Toki on vaikeampaa Jajasta tunnistaa "oman" tuoksua kun läjässä on myös vellun tuoksua.. No niin.... Vellu laittoi viisi kapulaa yhteen kasaan ja sen yhden "oman" erikseen viereen. Jaja lähti reippaasti, suoraan väärään läjään josta valitsi yhden.. En ottanut vaan pyysin uudestaan "omaa"..  Ei onnistunut.. Otettiin uusiksi ja sama juttu - ei omaa! Otettiin sitten kaikki muut pois ja jätetiin vain se "oma". Sitten jotenkuten onnistui - tosin pureksimalla. Tehtiin vielä oman heitto-leikkiä lopuksi.. Voi hitsi vie - ihan nollassa tämä liike meillä.

Liikkeestä istumista hinkattiin muutamaan kertaan kun ehdotti ensin maahan menoa.. Alkoi sujumaan muutaman kerran jälkeen ja lopetettiin siihen.

Seuraamista muutamia askelia eri suuntiin ja vähän enemmän peruuttamista.. Välillä siirtyy loikkimalla ja välillä menee ihan hyvinkin..

Metallinouto yhden kerran koska onnistui heti, vaikka oltiinkin hiekkakentällä!

Kaukokäskyistä kauempaa istumaan nousu ja maahanmeno - palkkaus. Läheltä ylös nousuja käsiavulla.

Jäi vähän harmitus tuon tunnarin suhteen jälleen..... pitäis varmaan tehdä iso pino kapuloita ja jakaa ne ympäriinsä kavereille. Ja jos sitten edes joku joskus ehtis mukaan auttamaan.......pliiss....