Tässä viikon kuluessa olen treenaillut nollaliikkeitä pikkuhiljaa. Esim. aamupipanat  Jaja on saanut treenipalkkana. Ei olla yhdellä kertaa otettu pitkiä harjoituksia mutta lähes päivittäin jotain.. Tähän viikkoon loppui lomani joten aamutreeniin ei enää riitä aika mutta iltaisin sitten jotain pientä (tänään on ollut täysin treenitön päivä jos ei oteta yhtä liikkeestä istumista huomioon).

Eilen iltasella olimme Haunisissa Heidin ja dallujen kanssa. Tälläkään kertaa en treenannut kuin nollaliikkeitä.

Ruutuun juoksua muutaman kerran. Ruudussa en ole enää pitänyt makupalaa koska silloin Jaja alkaa haahuilemaan ja niitä etsimään jolloin käskyt menevät täysin ohi. Ruudun keskellä on kuitenkin pienen purkin kansi, joka merkkaa tuon oikean paikan Jajalle ja hienosti tuntuu sujuvan. Käyn sitten itse palkkaamassa ruudussa maahan menon. Tehtiin ehkä kolme kertaa ja joka kerta meni ruutuun hienosti käskystä maahan. Otin myös kohti kävelemistä, sivulle kävelemistä ja sinne ja tänne kävelemistä ja sitten kävin palkkaamassa maassa pysymisen.

Muutama kaukokäsky niin että jätin makupalapurkin Jajan taakse, jonka sai "namu"-käskyllä sitten oikeasta liikkeestä. Tällä hetkellä koitan palkata aika tiuhaan oikeista edistämättömistä liikkeistä. Ja ihan kohtuullisesti sujui tämäkin.

Ja lopuksi yksi tunnari mahdollisimman kisamaisesti. Oman kapulankin otin hajuttomien joukosta jottei hajustumis-aika ollut paljoa kisaa pitempi. Jaja lähti hienosti, haisteli kaikki kapulat ja toi oman! Ei sitten otettu tätä uudestaan kun se meni näin hyvin ensimmäiselläkin kerralla.. Loistavaa!

Voi vain toivoa, että nämäkin liikkeet alkaisivat jotenkuten sujua myös kisoissa.. Jää nähtäväksi.