Ja se siitä sitten - aarrrggg.... Karmean tuskallinen ja hikinen kokemus meille :(

Paikalla oltiin jo ennen kahdeksaa eli kotoa lähdimme puoli kuuden jäljistä aamusta. Päivä oli todella tuskallisen helteinen ja meidän osuus oli vasta n. kahden aikaan päivällä. Liikkeet oli jaettu kolmeen eri kehään ja me kun tykätään tehdä kaikki samaan putkeen. Itsellä oli tosi vaikea palkata Jajaa kehien välillä koska Jaja ei juonut oikeastaan mitään niin en kovasti voinut makupaloillakaan palkata. Lelu ei sitten taas ollut tällä kertaa mitenkään innostava Jajan mielestä.. Kehä kehän jälkeen meni aina vain huonommin ja huonommin kunnes viimeisestä kehästä saimmekin sitten jo hatkat kun Jaja ruutua ja metallinoutoa suorittaessaan kävi kehäviivan väärällä puolella. Se siitä sitten. Eikä me oltais muutenkaan tulosta tällä suorituksella saatu. Harmi kuitenkin ettei sitten saatu myöskään mitään pisteitä joukkuetta varten. Mutta näin nyt tällä kertaa... 

Itse olin kyllä täydellisen naatti ja sekin varmasti vaikutti Jajan suoritukseen, joka esim. seuraamisessa löntysti perässäni kuin vanha lahna.. Yleensä kun vähän edistää kontaktin takia. Maassaolosta tuli sentään se tuttu 10, vaikka astuttuamme pehmeälle hiekalle jossa tämä tehtiin - alkoi Jaja heti sukeltamaan ja kaivamaan innoissaan tuota pehmeää pöllyävää hiekkaa (taisi olla joku moukarikuulan laskeutumispaikka tai kolmiloikan hyppyalusta?). Tässä jo mietin että just.. Onneksi sitten kun liike alkoi niin moiset hömpötykset jäivät kokonaan pois.

Mutta tämmöinen kokemus tällä kertaa.. Tehtiin taas omaa historiaa kun saimme ihka ensimmäisen hylyn koko tokourallamme. Tästä on taas kiva jatkaa - eihän se kovin paljon huonomminkaan enää voi mennä :)