Tällä kertaa korvattiin ensimmäinen tunti jonne ei päästy. Paikalla siis eri koirakoita (viisi yhteensä) mikä on ihan kiva asia :) Kelikin oli hyvä.

Paikkamakuulla aloiteltiin ja tällä kertaa niin että urokset ja nartut erikseen koska yhdellä nartulla oli juoksut. Tässä oli yhdistettynä kahden kurssin koirakot eli ne joilla vielä omaa vuoroa ja seuraavan ryhmän koirakot, joten saatiin ihan mukavasti kumpaankin laumaan koiria. Ja hyvinhän se taas sujui. Mietin vaan että jatkossa alan palkkaamaan Jajan maahan enkä pyydä perusasentoon.

Metallinouto otettiin vain kerran. Ja kuten tiesinkin palautus on vino kaikissa noudoissa kun tarjoaa sitä kapulaansa kontaktia hamuten.. Mutta aletaan sitten pikkuhiljaa fiksaamaan erikseen loppuosaa, jota voi harjoitella vaikka sisälläkin.

Tunnarikapulan pitoleikki oli hauskanen. Tosin multa taisi jäädä vähän epäselväksi mitä piti tehdä mutta ilmeisesti ei olisi saanut antaa mitään käskyjä eikä apuja.. Kapula maahan ja kun Jaja nosti sen tuoden sivulle perusasentoon - heitettiin palkka. Ja sitten vaihdoin vähän paikkaa ja sama juttu. Jaja siis piti kapulaa niin kauan kunnes sen palkan saa.. Hyvinhän se tuntui sujuvan:)

Noudon vaihtiharjoitukset olivat myös hauskat. Kapula vietiin yhdessä Jajan kanssa aika kauaskin. Juostiin lähtöpisteeseen jossa käsky "hae". Sinne singahti ja samalla kun lähti tuomaan kapulaa lähdin minäkin juoksemaan. Tämä kuulemma selvästi lisäsi Jajan paluujuoksua. Ja palkkaus lennosta lelua heittäen. Otettiin vielä uudestaan ja hienosti sujui!

Tosi kivat treenit :)