Ja tällä kertaa paikkana Tuorlan maatalousoppilaitoksen piha. Eri todella ihana paikka ! Keli oli hyvä ja paikalla neljä koirakkoa.

Aloiteltiin paikallamakuulla niin että Jajan kanssa otettiin istuminen muiden ollessa maassa. Ja huomasin Jajankin menneen maahan juuri ennen kuin kävelimme piiloon. Lenstu kävi pistämässä Jajan uudestaan oikeaan asentoon ja siinä sitten pysyikin loppuajan. Tätä pitää todellakin lisää harjoitella kun tuo maassa oleminen on niin paljon luontaisempaa Jajalle :) Otettiin myös paikallamakuu porukalla evl-tyyliin käskyttämällä. Hyvin meni !

Metallinouto voittajatyyliin kun ei ollut hyppytelinettä. 

Ohjattua noutoa niin että vietiin kapula yhdessä Jajan kanssa ensin kävellen suoraan merkiltä oikealle ja sieltä sitten taakse varmaan sen 10 metriä. Jätettiin kapula sinne ja sitten jätin Jajan merkille seisomaan ja jatkoin itse lähtöpisteeseen. Sieltä lähetys oikeaan käsimerkillä ja "hae" käskyllä. Hyvin lähti ensin oikealle ja sieltä taakse. Ja vauhdilla palautti kapulan. Se oli hieno ! Tehtiin vielä uudestaan sama homma ja hienosti edelleen. Ei olla vielä itselle edes hommattu ohjatun noudon kapuloita. Ja asteittan ollaan treenattu vain tuota yhtä suuntaa niin että olemme vasta n. viidessä metrissä taakse.. Mutta näköjään se silti jo toimi ! Mutta eihän tämä vielä ollut kokonainen liike mutta hyvässä mallissa kylläkin.

Tunnarikapulan pitoharjoituksia niin että kun otti kapulan suuhun sai palkan. Otin välillä pientä seuraamistakin kapulan ollessa suussa ja välillä vain perusasentoon palauttamista, josta palkkaukset.

Ihan lopuksi otettiin toisen kurssiporukan kanssa yhteinen maassaolo - tai me otimme taas istumisen. Tällä kertaa jäin piilosta vähän näkyviin ja hyvin pysyi istumassa !

Ensi viikon kerta jääkin väliin, joten meillä enää yksi kurssikerta jäljellä. Mietinnässä, että joskos sitä uskaltaisi johonkin kisaan höpsöttelemään Jajan kanssa. Eihän me vielä todellakaan valmiita olla mutta sitten sen näkee missä kaikissa tarvitaan lisää Lentsun apua. Ollaan jo seuraavalle kurssille kuitenkin ilmoittauduttu ja se alkaa sitten heinäkuun loppupuolella.