pikkiriikkistä harjoitusta ollaan välillä Jajan kanssa otettu. Treeneistä ei vielä voi mitään puhua muttei sitä ihan  mitään tekemättäkään osata olla. Tarkoitus on kuitenkin odotella rauhassa kurssia jossa saisin opastusta tiettyihin voittajaluokan liikkeisiin, jotta sitten osaisin niitä itsekseni mahdollisimman oikein opettaa Jajalle. Mahdollisesti marraskuun alusta päästäisiin aloittamaan (tai sitten ei). Kurssikyselyä tämän osalta olen jo tehnyt - vastausta en tosin ole vielä saanut:)

Metallista noutokapulaa ei meillä edelleenkään ole, joten olemme sitten aloitelleeet lusikalla. Ja miten vaikealta Jajasta tuntuikaan tuohon edes koskea. Aloitimme ihan nollasta eli paljon kehumista ja palkkaa jo pelkästä nenän kosketuksesta lusikkaan. Näin jatkoin jonkun aikaa ja pikkuhiljaa inho tuohon metalliin (tai ainakin lusikkaan) katosi. Jatkan edelleen niin, että välillä otan vain tuon lusikan esille ja heiluttelen sitä Jajaa samalla innostaen. Lusikka nousee jo vauhdilla ja se jopa palautetaan oikein. Tuon lusikan nostaminen sen litteästä mallista johtuen ja suussa pitäminen kun toinen puoli painaa enemmän - ei tosin ole mitenkään helppoa. Normaali kapula on taatusti helpommin nostettavissa ja pidettävissäkin. Saa sitten nähdä miten sen kanssa käy kun moinen saadaan aikaiseksi ostaa.. Jatkamme harjoituksia.

Ruudun tolppiakaan ei ole. Näiden asiaa ajaa tällä hetkellä kertakäyttökupit - painona omenat... Makupalakeppu takareunaan, sitten käsky "ruutuun". Ensin Jaja jäi istua toljottamaan ihmeissään mutta kun vähän saatoin matkaan niin siitähän typykkä lähti. Nyt irtoo jo pelkästä käskystäkin. Ollaan otetta parisen kertaa putkeen samaa hommaa.

Hyppynouto tuntuu sujuvan ihan mallikkaasti. Heitän kapulan, käsky "hae" siitä lähtee, hakee ja palautus sivulle perusasentoon. En ole sitten muita käskyjä tässä antanut kun tuolla yhdelläkin selvitään:)

Tunnistusnouto on ihan alkutekijöissään. Yhtä kapulaa nimeltään "oma" olen laittanut välillä lelujen kanssa jonoon, ympyrään, riviin ja aina on tuonut tuon kapulan. Pitäisi alkaa harjoittelemaan muiden samanmoisten kapuloiden joukosta oman palautusta...En vaan tiedä miten sen tekisin ettei tutut tuoksut tartu muihinkin...Tässä olisi tosi kiva jos olisi joku semmoinen treenikaveri joka voisi säilyttää toiset kapulat ja yhdessä treenatessa sitten niitä voisi käyttää....Kurssiopastusta odotan erityisesti tähän liikkeeseen!

Seuraamisen siirtymisiä oikeaan ja vasempaan ollaan välillä otettu. Ja muutenkin ihan pientä seuraamista käännöksineen.

Liikkeestä istuminen tuntuu sujuvan. Siitä pienestä vartaloavusta on vaan tosi vaikea mun päästä eroon - näköjään..

Luoksetulon pysäytykset eli paikka ja maahan - ovat kyllä TOSI vaikeita meille tai ainakin mulle. Huh heijaa ja myös tosi tylsiä harjoitella....

Kaukokäskyjen seisomaan nousua piti odotella kurssiin asti, mutta pakkohan sitäkin on sitten jo ollut aloitella. En sitten tiedä teenkö jälleen ihan väärin. Tuntuu olevan suht hankala juttu. Tällä hetkellä autan Jajaa vatsasta koskemalla jotta nousisi suoraan seisomaan eteen astumatta. Nousee näin mutta katsotaan miten pitkää tätä pitää jatkaa.. Ollaan vasta aloiteltu joten ei vielä mitään hätää.

Maassaoloa ei nyt olla vähään aikaan yhtään otettu mutta tuo neljä minuuttia en uskoisi olevan Jajalle paha. Ollaan kuitenkin tätäkin jo aikaisemmilla maassaloissa joskus treenailtu.

Tässä pientä koontia tämän hetken tasosta voittajaluokkaan... Paljon on treenattavaa edessä siis:) Ja treeniliiveistäkin laitoin jo kyselyä kun ei ole mitään niistä kuulunut. Olishan nekin kiva saada jo käyttöön..